Szia! Örülünk, hogy ránk találtál!

A PCOS Amazonok azért jött létre, mert szeretnénk a PCOS-ben szenvedőknek segíteni tanácsokkal, tudásanyaggal, tippekkel, receptekkel.

Kiemelten fontos számunkra, hogy támogassunk, segítsünk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel. Legnagyobb motivációnk TE vagy, hogy
eljussanak hozzád azok az életmód és orvosi tanácsok, amelyekre igazán szükséged van ahhoz, hogy kezelni tudd a PCOS miatt megváltozott életmódodat.

A PCOS Amazonok érted van, azért alakult meg, hogy segítsen neked a kezdeti lépésekben, hogy megértsd mi miért történik, hogy tudd, nem vagy egyedül, és igenis van olyan életmód program, ami kifejezetten a PCOS-re készült.

Tanítunk, alapot adunk, de neked kell építkezni. Építsd fel a PCOS-barát életmódod velünk. Vedd át az irányítást a PCOS felett!

Megnézem az oktatási anyagokat

Online oktatási anyagokkal

Online oktatási anyagaink olyan elméleti és gyakorlati tudást adnak a PCOS-ről, amely elengedhetetlen a mindennapi élet során, valamint a rövid és hosszú távú következmények elkerülésében és visszaszorításában.

Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta segítségével állítottuk össze programjainkat, tudásanyagainkat, hogy eljussanak hozzád azok az életmód és orvosi tanácsok, amelyekre igazán szükséged van ahhoz, hogy kezelni tudd a PCOS miatt megváltozott életmódodat.

Azonban nemcsak a tudást szerezheted meg, hanem időt is spórolhatsz magadnak. Online anyagainkban egy helyen vannak összegyűjtve a PCOS-ről szóló releváns információk, nem kell órákat azzal töltened, hogy az interneten böngészed a különböző tartalmakat, köztük sok olyat is, ami téves információkat tartalmaz.

Az elvesztegetett idő helyett koncentrálj a betegségre és saját magadra!

Miért minket válassz?

 • Több, mint 50 óra oktatási videó
 • Több száz oldal letölthető dokumentum
 • Életmód és orvosi tanácsok
 • Étrend tervek PCOS-barát receptekkel
 • Edzés tervek közel 250 gyakorlat videós bemutatásával és részletes magyarázattal
Megnézem az oktatási anyagokat

Ingyenesen letölthető kiadványok

Töltsd le ingyenes kiadványainkat és szerezz információkat, tippeket és gyakorlati tanácsokat a PCOS-ről. Konkrét útmutatást és javaslatokat kaphatsz a PCOS-barát életmód kialakításával kapcsolatban.

 • Egészséges reggelik
 • PCOS-barát frissítő nyári italok
 • Tippek a bombasztikus nyárhoz
 • Önellenőrzés PCOS-ben
 • PCOS Karácsony

Minden ingyenes tudásanyag online érhető el itt a weboldalon, a PCOS-barát receptek és a PCOS tippek & tanácsok mini kurzusainkon. A kiadványok letöltése regisztrációhoz kötött, felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni az oldalra, hogy elérd a tartalmakat.

Megnézem az oktatási anyagokat

Online kurzusok

Online kurzusainkon megbízható, valós információkat kapsz a PCOS-ről, hogy megértsd mi miért történik a testeddel.

A tanfolyamokat önállóan is elvégezheted, de akár egymás után is mindegyiket, hiszen nincsenek benne azonos leckék, tananyagok. Bár a témák szorosan kapcsolódnak egymáshoz, mégis mindegyik más-más tudást nyújt, különböző témára helyezi a hangsúlyt.

 • A PCOS-ről őszintén és tényszerűen
 • PCOS életmód program HAMAROSAN…

Minden kurzus online érhető el itt a weboldalon. A tanfolyamokon való részvétel regisztrációhoz kötött, felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni az oldalra, hogy elérd a tartalmakat.

A tanfolyami anyagok elérésében időkorlátozás nincs! Bármikor beléphetsz és hozzáférhetsz az előadásokhoz, a videókhoz és a dokumentumokhoz. Bármennyiszer újranézheted, félbehagyhatod, ismételheted.

A tanfolyamokhoz való hozzáférés egy személyre szól! Ha szeretnéd mással – esetleg a barátnőddel, ismerősöddel – megosztani a leckéket, akkor neki is vásárolj hozzáférést.

Ha technikai kérdésed van, akkor kérjük, nézd át a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt. Ha valami nem egyértelmű, illetve ha ott sem találsz választ a kérdésedre, készséggel állunk rendelkezésedre az info@pcosamazonok.hu email címen.

Megnézem az oktatási anyagokat