Szia! Örülünk, hogy egymásra találtunk!

A PCOS Amazonok azért jött létre, mert szeretnénk a PCOS tüneteivel küzdőket támogatni. Nálunk hasznos tanácsokhoz, komplex oktatási tudásanyagokhoz juthatsz, ami segít a PCOS-barát életmódod kialakításában.

Korábbi rendezvényeinken, workshopjainkon és az online térben is rengeteg kérdéssel találkoztunk az elmúlt 7 évben. A több 100 felmerülő kérdéseket összegyűjtve, valamint szakorvosok, kutatók, dietetikus és személyiedző tanácsait összegezve létrehoztuk tudásanyagainkat, ami választ ad minden kérdésedre, ami a PCOS kezelése kapcsán felmerülhet. Olyan a szakterületükön kiváló szakemberek vettek részt a tananyagok összeállításában, akik egytől-egyig elkötelezettek a PCOS betegek gyógyításában. Tény! Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a betegség nem gyógyítható, de a tünetei kezelhetők és a szövődmények elkerülhetők.

Szeretnénk ha tudnád, nekünk a legnagyobb motivációnk TE vagy, hogy
eljussanak hozzád tudásanyagaink, hogy kezelni tudd a PCOS betegség tünetei miatt megváltozott életmódodat.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, támogassunk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel. A PCOS Amazonok Érted van! Nem csak a kezdeti lépésekben nyújtunk támogatást, hanem tudásanyagainkon keresztül felépítjük neked az életmódváltozásodhoz szükséges teendőket.

Mi adjuk a tudást, de a nagyobb lépésekhez Te is kellesz. Építsd fel a PCOS-barát életmódod velünk. Vedd át az irányítást a PCOS felett!


Online oktatási anyagokkal

Online oktatási anyagaink olyan elméleti és gyakorlati tudást adnak a PCOS-ről, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi életed során, ha változtatni szeretnél. Nem csak rövid távon jelentenek megoldást a PCOS kezelésében, hanem segítenek abban is, hogy elkerüld a szövődményeket.

Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta segítségével állítottuk össze programjainkat, tudásanyagainkat.

Ezekben a kiadványokban, online kurzusainkon olyan komplex tudásanyaggal, hasznos információkkal fogsz találkozni, amelyek ilyen formában nincsenek máshol. Sem az interneten nem találkozhatsz velük, sem a könyvesboltok polcain. Az internetes keresésekkel pedig az a baj, hogy sok esetben részinformációkat tartalmaznak, nem beszélve a tartalmuk hitelességéről.

A PCOS Amazonok szakmai csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik elszántan támogatják a PCOS betegséggel küzdőket azért, hogy enyhíteni tudjanak a kellemetlen tüneteiken és elkerüljék a szövődményeket.

Gondold csak el, miután szembesültél a PCOS diagnosztizálásával, mennyi kérdés kavargott a fejedben a „Hogyan tovább?”-ról? Velünk időt és pénzt spórolsz. Az online anyagainkban egy helyen megtalálsz minden releváns információt, amire kíváncsi vagy. Fontos! Ezeket a regisztrációdat követően bármikor letöltheted, kedved szerint visszanézheted.

Az elvesztegetett idő helyett koncentrálj a betegségre és saját magadra!

Miért minket válassz?

 • Több, mint 20 óra oktatási videót tettünk elérhetővé
 • Több száz oldal letölthető dokumentummal találkozhatsz
 • Életmód és orvosi tanácsokat gyűjtöttünk össze
 • PCOS-barát étrend terveink több száz recepttel elérhetőek
 • Edzés terveink 250 gyakorlatot tartalmaznak, videós bemutatóval és részletes magyarázattal
Megnézem az oktatási anyagokat

Ingyenesen letölthető kiadványok

Töltsd le ingyenes kiadványainkat és szerezz információkat, tippeket és gyakorlati tanácsokat a PCOS-ről. Konkrét útmutatást és javaslatokat kaphatsz a PCOS-barát életmód kialakításával kapcsolatban.

Mit tartalmaznak az ingyenes kiadványok?

 • Egészséges reggelik
 • PCOS-barát frissítő nyári italok
 • Tippek a felhőtlen nyárhoz
 • Önellenőrzés PCOS-ben
 • PCOS karácsonyi menük és ünnepváró tippek

Minden ingyenes tudásanyag elérhető itt a weboldalon, a PCOS-barát receptek és a PCOS tippek & tanácsok mini kurzusainkon. A kiadványok letöltése regisztrációhoz kötött, felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni az oldalra, hogy elérd a tartalmakat.

Megnézem az oktatási anyagokat

Online kurzusok

Online kurzusainkon megbízható, hiteles információkat kapsz a PCOS-ről, hogy megértsd mi miért történik a testeddel.

A tanfolyamokat önállóan is elvégezheted, de akár egymás után is mindegyiket, hiszen nincsenek benne azonos leckék, tananyagok. Bár a témák szorosan egymáshoz kapcsolódnak, mégis mindegyik más-más tudást nyújt, különböző témára helyezve a hangsúlyt. Jelenleg két fizetős tanfolyamunk van, ami elhozza számodra a tudást:

 • A PCOS betegségről őszintén és tényszerűen
 • A PCOS bőr- és hajproblémáinak kezelése

Készülünk számodra egy meglepetéssel, hamarosan elérhetővé tesszük legújabb online tanfolyamunkat a PCOS életmód program-ot.

Minden kurzusunkkal online formában találkozhatsz, használatukkal időt és energiát takarítasz meg. Ha szeretnéd megspórolni az újabb és újabb szakorvosi konzultációs díjakat, akkor is itt a helyed, mivel azok töredékéért hozzuk el otthonodba a tudást. Letöltés után ott és annyiszor nézheted meg ahol és akárhányszor szeretnéd. A tanfolyamokon való részvétel regisztrációhoz kötött, felhasználónévvel és jelszóval tudsz bejelentkezni az oldalra, majd a „Kérem a privát tudásanyagom” gombra klikkelve, máris a Tiéd lehet.

A tanfolyamokhoz való hozzáférés egy személyre szól! Ha szeretnéd mással – esetleg a barátnőddel, ismerősöddel – megosztani a leckéket, akkor neki is vásárolj hozzáférést. Több, mint 7 év kutatói munka előzte meg a tudásanyagaink összeállítását, ezért kérünk, hogy ne oszd meg harmadik féllel. Köszönjük a támogatásodat és a megértésedet! Ha technikai kérdésed van, akkor kérjük, nézd át a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt. Ha ott sem találsz választ a kérdéseidre, készséggel állunk rendelkezésedre az info@pcosamazonok.hu email címen.

Megnézem az oktatási anyagokat