Kérdések & Válaszok

Hogyan tudom megnézni az online kurzusokat?

A weboldalon lévő kurzusok leírásai regisztráció nélkül is megtekinthetőek, azonban a kurzusokon való részvétel jelentkezéshez és regisztrációhoz kötött.
Amennyiben belépsz a weboldalra vagy a tartalmát olvasod – akár regisztráció nélkül is – elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. Ha nem értesz egyet a benne foglaltakkal, ne használd a weboldalt, sem az azon keresztül elérhető szolgáltatásokat.

Hogyan kell jelentkezni?

A kurzusokra kizárólag a weboldalon keresztül lehet jelentkezni, a tanfolyamok adatlapján feltüntetett árak megfizetésével. A weboldalon megjelenő árak minden esetben bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az egyes tanfolyamok adatlapján a leírás végén lévő “Jelentkezem” gombra kell kattintanod. Töltsd ki a kért adatokat, majd a “Megrendelem” gombra kattintva tudod véglegesíteni a jelentkezésed. A befizetésed beérkezésekor azonnal aktiváljuk a tanfolyamhoz, tananyaghoz való hozzáférésedet.

Hogyan tudom kifizetni a kiválasztott tanfolyamot?

A weboldalon keresztül tudsz fizetni. A jelentkezés és a számlázási adatok megadása után a kiválasztott tanfolyam értékét online, bankkártyával tudod fizetni a Barion biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Miről szólnak az online kurzusok?

A policisztás ovárium szindróma egy nőket érintő endokrinológiai megbetegedés, amely ma még sajnos nem gyógyítható, de elsősorban életmódváltással, és azt szükség szerint megfelelő készítményekkel támogatva a tünetek többsége megszüntethető, a lehetséges szövődmények elkerülhetőek.
Az online kurzusok erről a betegségről szólnak, az életmód kialakításáról, valamint hogy mit tegyél akkor, ha a tüneteket szeretnéd visszaszorítani, a szövődményeket elkerülni.

Kiknek való?

Neked szólnak tudásanyagaink, ha diagnosztizálták nálad a PCOS-t, vagy még csak gyanakszol rá, és szeretnél minél többet megtudni erről a betegségről. Ha kíváncsi vagy a PCOS-hez kapcsolódó friss tudományos eredményekre, esetleg nem tudod hogyan alakítsd ki a PCOS-barát életmódodat, nem ismered a helyes, PCOS-ben előnyös táplálkozást és a megfelelő hatékony edzést.

Miből áll egy tanfolyam?

Minden tanfolyam leckékre van osztva, és minden leckéhez tartozik egy videó, valamint találsz letölthető tananyagokat, pdf dokumentumokat is. Az ingyenes tanfolyamoknál általában letölthető kiadványokat, ebookokat találhatsz.

Hetente mennyi időt kell rászánnom a tanfolyamra?

Az összes kurzust úgy alakítottuk ki, hogy zökkenőmentesen beilleszthesd az életedbe. Egy videó átlagosan 20-30 perc hosszú, így nem kell többet meghallgatnod, mint amennyit egyszerre be tudsz építeni a tudásodba. A leckéhez később is bármikor visszatérhetsz, és időkorlát nélkül feldolgozhatod őket.

Meddig érhetőek el az anyagok?

A tanfolyami anyagok elérésében időkorlátozás nincs! Bármikor beléphetsz és hozzáférhetsz az előadásokhoz, a videókhoz és a dokumentumokhoz. Bármennyiszer újranézheted, félbehagyhatod, ismételheted.

Hol tudok kérdezni ha elakadok?

Amennyiben az oldal működésével vagy a tanfolyamokkal kapcsolatosan kérdésed van, akkor azt felteheted az info@pcosamazonok.hu címre küldött levélben, vagy az oldalon lévő űrlapon keresztül.

Helyettesíti a tanfolyamon való részvétel az orvosi vizsgálatot?

Az online tudásanyagokban található orvosi információk általános tanácsok, kizárólag tájékoztatás céljára szolgálnak, és nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik az orvosi végzettségű szakértő (orvos, pszichiáter, gyógyszerész, stb.) személyes és a beteg aktuális állapotához igazított javallatát, szakorvosi kezelését.

Milyen eszközök, technikai feltételek szükségesek a tanfolyamokhoz?

A tanfolyami felület elérhető okostelefonon, tableten, laptopon vagy asztali gépen is! Semmi extra eszközre nem lesz szükséged! A videók mp4 formátumban vannak az oldalon, beépített lejátszóval így ezekhez sincs szükséged semmire és minden eszközön működik.

Van lehetőség egyéni konzultációra?

Jelenleg csak online kurzusaink elérhetők. Kérlek jelezd nekünk, ha szeretnél részt venni a PCOS vagy IR betegséggel kapcsolatos egyéni konzultációnkon, esetleg rendezvényeinken, előadásainkon. Ha igényt tartanál online konzultációra vagy személyes találkozóra, kérlek az info@pcosamazonok.hu címre küldött email-ben jelezd felénk a téged érdeklő téma megjelölésével.

Más is hozzáférhet a tanfolyamaimhoz?

A tanfolyamhoz való hozzáférés egy személy részére szól. Hosszú kutatói munka előzte meg a tananyagok összeállítását, ezért kérlek ne másold és ne oszd meg. Megértésedet köszönjük! A regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni az oldalra és elérni a tanfolyamaidat. Egyszerre csak egy eszközről lehet bejelentkezni, rendszerünk blokkolja a több eszközről egy időben történő bejelentkezést. Ha szeretnéd mással – esetleg a barátnőddel, ismerősöddel – megosztani a leckéket, akkor vásárolj neki is hozzáférést.

Ezek a leggyakoribb kérdések, amik eddig felmerültek kurzusainkkal kapcsolatban. Ha bármilyen más kérdésed van, akkor írj az info@pcosamazonok.hu címre. Minden e-mailre válaszolunk!

Küldj nekünk üzenetet

Kapcsolat

Move and Healing Kft.
1221 Budapest, Leányka u. 7. 6/37.
Cégjegyzékszám: 01-09-324666
Adószám: 25456109-2-43
info@pcosamazonok.hu
www.pcosamazonok.hu

Tárhelyszolgáltató: Mobilx Hungary Kft. 4024 Debrecen, Kossuth u. 8.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-104527/2016